به گزارش مشرق، کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش می یابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سطح زیرکشت باغهای کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند . نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استانهای مازندران ، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب میشود که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر می شود .
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 7
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 1
-
بالای 90 درصدش صادر میشه
-
میوه خوشمزه ای هم نیست.
-
میگن مشروب میشه
-
-
باغتان پر برکت باشد ☘️
-
دریای کاسپین بفرمایید عزیزان نه دریای خزر پسندیده نیست که ما حزب الهی ها از نام اسرائیل پسند خزر استفاده کنیم. همونطور که انگلیس خبیث نام جزیره بوموسی رو به ابو موسی تغییر داد که البته با درایت حضرت آقا این نام عوض شد درباره دریای شمال ایران هم انگیزه های خبیثانه ای درباره نام خزر وجود داره و نباید فریب خورد.
-
برو پی کارت و ولمون کن تو دیگه!
-
-
برگهاش شبیه برگای گوجس